Sponsorer och samarbetspartners

Gothia Concentus är en ideell förening och är baserad på frivilliga engagemang så väl medlemmar. Hela vår verksamhet och arrangemang som bland annat våra konserter sker tack vare att våra musiker och sångare och är helt oavlönade. Därför är det oerhört viktigt att knyta kontakter, hitta synergier och värna om relationer med våra samarbetspartners, bidragsgivare och sponsorer.

Vill du eller ditt företag vara med att bidra med din kunskap, dina kontakter, dina produkter och tjänster, kontakta gärna styrelsen@gothiaconcentus.se. Vill du bidra finansiellt till vår förening, kan du Swisha till 123 147 53 26.

Gothia Concentus är i dagsläget anknyter till Kulturens. Kulturens är ett av tio statsbidragsberättigade studieförbund i Sverige. Kulturens och de övriga studieförbunden är med i bransch- och intresseorganisationen Studieförbunden i Samverkan.

Gothia Concentus är medlem i Sveriges Orkesterförbund. Sveriges Orkesterförbund arbetar med att påverka den nationella kulturpolitiken bl.a. genom att informera och påverka våra rikspolitiker för att förbättra medlemmarnas villkor.

Vi har också samarbetspartners som Etcetera Offset AB och DIGITEC AB.

Gothia Concentus har också fått äran att motta ett stipendium från Stiftelsen Eduard Magnus musikfond vilket har möjliggjort utvidgning av vår verksamhet och organisering. Bland annat en framgångsrik Masterclass Workshop för hornister i april 2023.