Sponsorer och samarbetspartners

Gothia Concentus är en ideell förening och är baserad på frivilliga engagemang så väl medlemmar.

Hela vår verksamhet och arrangemang som bland annat våra konserter sker tack vare att våra musiker och sångare är oavlönade. Därför är det oerhört viktigt att knyta kontakter, hitta synergier och värna om relationer med våra samarbetspartners, bidragsgivare och sponsorer.

Vill du eller ditt företag vara med att bidra med din kunskap, dina kontakter, dina produkter och tjänster? Kontakta gärna info@gothiaconcentus.se.

Vill du bidra finansiellt till vår förening, kan du Swisha till 123 147 53 26.

Vi samarbetar tät med Frölunda kulturhus, som är vår hemmascen. Vi organiserar konserter, workshoppar och öppna repetitioner för allmänheten. Då kan du komma och ”titta in” hur en stor orkesterrepetition går till och lyssna på musik som vi övar på. På det sättet vill vi dela med er alla den musikglädjen som vi känner när vi spelar och sjunger!

Gothia Concentus är medlem i Sveriges Orkesterförbund. Sveriges Orkesterförbund arbetar med att påverka den nationella kulturpolitiken bl.a. genom att informera och påverka våra rikspolitiker för att förbättra medlemmarnas villkor.

Vi har också samarbetspartners som Digitec AB.

Gothia Concentus har också fått äran att motta ett stipendium från Stiftelsen Eduard Magnus Musikfond i november 2022. Detta har möjliggjort utvidgning av vår verksamhet, bl.a. genomförande av flera framgångsrika musikworkshoppar för hornister, violinister, trumpetare. Fler workshoppar finns inplanerade.

Spelar du musikinstrument eller sjunger? Låter vår verksamhet inntressant?