Ansökan om medlemskap

Här nedanför finns länkar till de två formulär som du kan fylla i om du vill gå med i föreningen: ”Anmälan som vänmedlem” samt ”Intresseanmälan som ny musiker”.

För att gå med i föreningen behöver du ha läst igenom och godtagit dess stadgar.

Anmälan som VÄNMEDLEM

Du kan bli så kallad vänmedlem om du vill stötta orkesterns verksamhet. Som vänmedlem är du fullvärdig medlem i orkestern även om du inte medverkar som musiker eller sångare. Du har samma demokratiska rättigheter att närvara vid- och rösta på årsmötet som orkesterns och körens medlemmar.

Efter att du har skickat in din anmälan kommer vår kassör att skicka ut en faktura på årets medlemsavgift till din angivna e-post. (Hör av dig via kontaktformuläret på hemsidan om du inte fått den inom en vecka.) Först efter att fakturan är betald räknas du som medlem i föreningen.

Vi hoppas i framtiden även på att kunna ordna olika typer av specialförmåner för våra vänmedlemmar. Så fort det kommer mer information om detta kommer vi att meddela dig via din angivna e-postadress.

Intresseanmälan som NY MUSIKER

Vill du spela eller sjunga i vår ensemble? Då har du hamnat rätt!

Platserna på respektive instrument är begränsade och det krävs en viss musikalisk nivå för att kunna delta, därav kan vi tyvärr inte garantera att alla som anmäler sig får en plats i orkestern/kören. Efter att du har skickat in din intresseanmälan kommer du så snart som möjligt att bli kontaktad av en representant från oss för mer information om ev. provspelning.

Om du blir beviljad en plats i orkestern behöver du betala en medlemsavgift som under år 2024 är 900 kr/år (450 kr/år för studerande). Skulle du ha behov av att dela upp din medlemsavgift, av personliga skäl, är du välkommen att kontakta styrelsen per mail.

När medlemsavgiften är betald är du formellt medlem i orkestern och får mer information om repertoar och repetitioner.

Vi ser fram emot din intresseanmälan!